TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan toimitusehdotVoimassa 21.2.2021 alkaen. 

Yleistä verkkokaupasta -

Verkkokaupan tuotteita myy Eläinystävien puoti y-tunnus 3171432-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille manner-Suomen alueelle. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 Maksutavat 

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa klarnalla. Hakiessa varastolt myös paypal ja käteismaksu on käytössä. 

Toimitusaika 

Käsittelemme tilaukset aina 24 h sisällä. Tuotteet tällä hetkellä viemme itse postiin seuraavana arkipäivänä ja paketit tulevat yleensä noin 1-3 arkipäivän sisällä. Kirjeillä voi kestää kauemmin. Pidemmistä toimitusajoista tiedoitetaan erikseen sähköpostilla. Nouto varastolta tai muutoin sovitusta paikasta 0 €. Jos haluat hakea paketin, tilaa sähköpostin kautta, jonne kirjoitat ostoksesi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa. Kaikki tilauksen tuotteet postitetaan aina yhdessä. Vaihto- ja Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkauksen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa. Mikäli tuote ei ole viallinen tai väärä, tulee asiakkaan itse maksaa postikulut. Vain viallisen tuotteen voi laittaa ilmaiseksi. Kerrothan tästä sähköposilla. Vaihdossa palautat omakustanteisesti (ei asiakaspalautuksena) tilaamasi tuotteen ja tilaat normaalisti korvaavan tuotteen. Mikäli asiakas palauttaa asiakaspalautuksena tuotteet, joiden palautuksesta hänen tulisi itse vastata, pidätetään palautettavasta summasta kulloisenkin postikulun summa. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosisekä kopio puotimme tilausvahvistuksesta. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilille, josta se alunperin maksettiin. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected] Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.Viallisen tuotteen palautus on asiakkaalle maksutonta. Mikäli tuotteessa ei ole vikaa vaan tuote palautuu asiakkaasta riippuvista syistä, tulee asiakkaan maksaa itse postikulut. Tilauksen peruminen tai noutamatta jättäminenTilauksen noutamatta jättäminen ei ole hyväksytty peruutus, vaan tilauksen peruuttamisesta on aina ilmoitettava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista ta vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiaks jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä puodille, on puoti oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 15 euron arvosta. Käytännössä tämä 15 e pidätetään summasta, joka asiakkaalle palautetaan.

Muuta 

 Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Eläinystävien puoti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Puotimme sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja.